up

Monday, December 13, 2010

Betul ke kebanyakkan Nuffnang user tak support Youthsays?

Selamat malam kepada pembaca,
Aku nak share serba sedikit lah kepada korang semua yang kaki blogging ni.
Setahu aku,kebanyakkan blogger ni majoritinya pelajar dan pekerja.
Kadang-kadang tu pelik lah bila buat BW,tak tau nak tekan apa.
Asyik nak jalan up-traffic je kang jam tak pasal2 orang tension pulak hehe (joke) .
Haaa ni aku nak cerita la siket pasal YOUTHSAYS .
Ni lebih kurang Nuffnang juga tapi dia ada had limit umur lah kalau tak salah .

Selalunya Nuffnang ada masa-masanya untuk ADS keluar.
Kira ADS tak menentu lah so kena rajin la buat BW time-time breakfast sampai ke malam xD .
YOUTHSAYS ni ada sediakan ADS juga tapi di panggil "SUPPORT CAMPAIGN" .
Ads dari YOUTHSAYS ni tidak akan hilang selagi tarikh campaign tu tak habis .
So,bila orang buat BW yang baik hati sure akan tekan ADS dari YOUTHSAYS kan ?

CLICK UNTUK BESARKAN GAMBAR

Aku gunakan seberapa Ads yang boleh dipercayai dan banyak lah earning dari sini sana .
NUFFNANG - 1 hari 3kali (3 ADS "Jika anda paste ketiga-tiga code ke widget blog")
YOUTHSAYS - 1 hari tetap akan ada (terpulang kepada campaign yg anda promote)

Buat masa ni aku dapat earn untuk setiap campaign YOUTHSAYS sebanyak RM0.20 per click .
Contoh dekat pop-up "ANDA TEKAN SAYA TEKAN";
1 hari ada 100visitors dari IP yang berbeza.
70 Orang click campaign yang aku promote menggunakan YOUTHSAYS .
Selalunya 3 campaign skali aku promote .
So jadinya RM0.60 1org click 3 campaign .
RM0.60 x 70 clicker = RM42.00 sehari .

Janji rajin buat BW dan sambil tolong menolong .
Buat 2jam pagi 2jam malam pun dah cukup .

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam...sebelum ni adalah juga promote ngan kwn2 suh klikkan kempen ys tu.tapi bila check earning tak masuk.lama2 give up.adalah rm32 je kat dalam akaun.

    ReplyDelete
  3. giveup pun ada rm32 kak jieda ?
    wahh jgn giveup je kak .
    saya pun letak dekat pop-up :)
    kita banyak usaha , banyak la dapatnya kan :D

    ReplyDelete
  4. he3..tu la..rasa frust gak.kalau kira2 dah lama boleh cashoutkan.akak dapat lebih sebab jawab survey je.nampaknya lepas ni nak start balik la berkempen youthsays.skang ni peluang apa yang boleh mendatangkan hasil,kita sebat je.betul tak? he3

    ReplyDelete
  5. betul tu kak jieda !
    ada ape2 nak saye tolg akak kasi SHOUT aje !

    ReplyDelete