up

Thursday, September 27, 2012

Usahawan Mikro 1 Malaysia (MARA) KHAS UNTUK BUMIPUTERA SAHAJA!!As Salam kepada Warga Majalah.com Semua,

Ini adalah berita baik bagi Warga BUMIPUTRA kerana Pihak MARA telah bersetuju bekerjasama dgn syarikat Axtivo BioTech bagi melatih/membantu usahawan dari kalangan belia (terutamanya) & dikalangan Bumiputra (amnya) - termasuk memberi latihan & bimbingan menjadi usahawan berjaya (dibawah Skim Pembiayaan Mikro 1 Malaysia-Axtivo BioTech) sejajar dengan saranan YAB PM kita, 1INDIVIDU 1PERNIAGAAN 1DANA TANPA melalui banyak kerenah birokrasi untuk mendapatkan dana/pembiayaan perniagaan. 

*Pemohon mestilah berumur 18 tahun & ke atas*
*Tiada Cagaran *Tiada Kertas Kerja *Tak Perlu Bank Statement*

Apa yang istimewa dalam program ini adalah Dana yang diberi akan ditolak dari keuntungan yang diperolehi, BUKANNYA dari duit poket kita sendiri. 

Dana terbahagi kepada 2 fasa (Fasa 1 > RM5k & Fasa 2 > RM50k). Harapan saya agar kita warga BUMIPUTRA & rakyat Malaysia amnya tidak akan melepaskan apa juga peluang & manfaat yang ada bagi menambahbaikkan taraf kehidupan kita disamping kekal sihat.

Sekiranya berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila sms NAMA/UMUR/ALAMAT/PEKERJAAN KE >> 0126160357 - MoneyNetwork@cash4u.com

**KUOTA TIADA HAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT**

1 comment: